Питання-відповідь-Українська

Запоріжжя і область є зоною з легкою йодною недостатністю, тому дітям, підліткам, вагітним жінкам особливо необхідна профілактика йододефіциту.

Тиреотоксикоз- це надлишкове вироблення гормонів щитовидної залози (збільшення Т4 св., Збільшення Т3 св., Зниження ТТГ) Так, виліковний, але лікування тривале і вимагає спостереження лікаря ендокринолога.

– ні, ⍺ тироксин – це, напевно, єдиний гормон, від якого вага може зменшуватися.

Перш за все необхідно звернутися до ендокринолога, який призначить відповідне дообстеження (пункційну біопсію за показаннями) і обере тактику лікування.

Має значення ступінь підвищення титрів АТ до ТПО ТГ. Якщо АТ до ТПО, ТГ збільшене більш ніж в 10 разів – це вже вимагає лікування, менш ніж в 10 разів – вимагає спостереження в динаміці і консультації лікаря ендокринолога.

Це гіпотиреоз, тобто недостатня функція щитоподібної залози, що вимагає лікування гормонами щитоподібної залози.

Так, може, якщо має місце недостатня функція щитоподібної залози.

Це недостатнє вироблення гормонів щитоподібної залози.

В даний час цукровий діабет є невиліковним захворюванням, але є багато факторів, які дозволяють людям з цукровим діабетом жити повноцінним життям і довго зберігати працездатність. Діабет- це не вирок, а зміна способу життя!

Причин насправді багато: це і спадковість, і стресові ситуації, і нераціональне надмірне харчування, підвищення артеріального тиску, гормональні порушення в гінекології (с-м полікістозу яєчників) і багато іншого.

Можливо у вас загроза викидня. Вам необхідно звернутися до гінеколога з метою уточнення діагнозу та лікування.

Юліє, в нашому центрі проводиться офісна гістероскопія. Це означає, що ми використовуємо у своїй роботі гістероскоп Беточчі – тобто дуже тонкий гістероскоп, який дозволяє проводити процедуру без розширення цервікального каналу і безболісно. Крім того він дозволяє виконувати дрібні хірургічні втручання – видалення поліпів, біопсію ендометрія, роз’єднання тонких синехій і т.п. За ходом операції пацієнтка спостерігає за допомогою великого екрану.

Тетяно, якщо вам проводили кольпоскопію і були виключені передракові зміни шийки матки, то таку ерозію можна не лікувати, за умови щорічного спостереження і щорічної кольпоскопії.

Вероніко, нерясна менструація, або навіть її відсутність, це симптоми, характерні для ВМС Мірена. І обумовлені дією препарату, що знаходиться в її складі.

Гіперплазія ендометрію може бути причиною безпліддя. Вам необхідно пройти обстеження: Я рекомендую офісну гістероскопію, яка дозволить підтвердити діагноз або встановити інші причини безпліддя.

Галино, Вам необхідна термінова госпіталізація в гінекологічне відділення. Викличте бригаду НМД або терміново зверніться до гінеколога за місцем проживання. До гінеколога.

Встановити діагноз хламідіоз можливо тільки за допомогою мазка методом ПЛР. Його треба здавати не раніше ніж через 2 місяці після лікування.

Олено, це не повторна менструація, а виділення, пов’язані з періодом адаптації до контрацептиву. Вони повинні припинитися на 3-му місяці прийому препарату і абсолютно не завдадуть шкоди вашому здоров’ю.

Пані Натале, ви можете планувати вагітність під час прийому Дуфастону. Цей препарат застосовується при вагітності та безпечний для плода.

Отримати кваліфіковану допомогу в Медцентрі можуть всі бажаючі, які звернулися в клініку за допомогою, незалежно від місця роботи і проживання. У цьому випадку вони платять за надані послуги самі. Людина приходить в клініку, на нього оформляється картка, до якої вносяться основні особисті дані – прізвище, ім’я та по батькові, дата народження, адреса проживання і місце роботи.

Поставити запитання спеціалісту